Junts per Tàrrega proposa que l’Ajuntament adquireixi l’oficina de CaixaBank de la plaça Major

Previsió de tenir mes espai pels propis serveis de l’ajuntament

El grup municipal de Junts per Tàrrega ha fet una proposta al govern municipal de Tàrrega en el sentit que l’Ajuntament adquireixi l’oficina de CaixaBank situada a la plaça Major, una vegada aquesta ja no està en funcionament.
La formació política ha explicat en un comunicat que “un factor que hem analitzat per aquesta proposta, es la necessitat de previsió de tenir mes espai pels propis serveis de l’ajuntament; les característiques del local permetrien utilitzar la planta baixa per arxiu municipal, i la planta a peu de carrer podria acollir Fira Tàrrega i Cultura, avui en un espai no accessible”.

Junts per Tàrrega també explica que tenen coneixement que el Consell Comarcal de l’Urgell té el propòsit de construir un edifici en un solar de la seva propietat en la Plaça de les Nacions per ampliar les seves instal·lacions.

Des de la formació han puntualitzat que “el nostre grup treballa per aportar iniciatives que puguin ajudar a pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica. Es indiscutible que el moviment de persones que propicia un establiment d’aquestes característiques, afectarà com tants altres establiments tancats a moviment de persones, que acudeixen al centre de la ciutat per fer-hi gestions, i la plaça Major i carrers annexes es veuran afectats”.

La proposta planteja que “les condicions en que es troba l’antiga oficina de Caixabanc son òptimes, també ho es la disponibilitat de la propietat, amb la qual hem fet un primer contacte, per saber si tenien algun destí a aquest local”.

Junts per Tàrrega demana que aquesta proposta es debati i es voti en el proper ple municipal d’aquest dijous.

Ràdio Tàrrega

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.