L a candidatura ERC-MES ales municipals vol que sigui fàcil viure als pobles del municipi de Tàrrega

FFFD79BB-536B-4EC3-B189-6AF1AC27A1EBAhir dissabte i avui diumenge l’alcaldable Òscar Amenós, acompanyat de membres de la candidatura d’ERC-MES-AM i de la senadora electa Sara Bailac, ha visitat dos dels pobles agregats de Tàrrega per parlar amb els veïns sobre com atendre adequadament les necessitats que periòdicament plantegen a l’Ajuntament.

La candidatura considera que els pobles de la Figuerosa, Altet, Claravalls, Santa Maria de Montmagastrell i l’EMD del Talladell han de millorar la relació amb el consistori i els serveis que els dóna l’ajuntament. Els pobles tenen mancances en serveis tan bàsics com la fibra òptica i la depuració de les aigües residuals. També cal una millora en els accessos i les infraestructures per garantir una qualitat de vida digna als pobles.

 

Entre les mesures a implantar, proposen la de bonificar les taxes i els tributs locals, la d’incentivar la implantació del turisme rural, el menjador escolar gratuït i resoldre el servei del transport públic al pobles.

 

Una qüestió pendent dels pobles amb l’Agència Catalana de l’Aigua és la depuració de les aigües residuals, així com la qualitat de l’aire, del paisatge i de l’entorn natural dels quals gaudeixen. L’alcaldable Òscar Amenós ha declarat que: “El nostre medi agrícola i rural no pot convertir-se en un gran abocador de residus de tota mena”.

 

La candidatura de ERC-MES-AM vol que sigui sostenible, atractiu i fàcil viure als pobles, i per fer-ho possible, calen polítiques actives per incentivar la sostenibilitat, la qualitat de vida i el repoblament dels nostres pobles agregats.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.