La 8a Fira de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega aplega més d’una cinquantena de vehicles multimarca

 

Aquest és un dels vehicles mítics que s’han pogut veure aquest dissabte a la Fira de Vehicles Antics Clàssics de Tàrrega. En la seva vuitena edició s’hi ha pogut veure 25 cotxes i 27 motos de diferents marques amb models tant clàssics com la Vespa, la Bultaco o la Torrot; un Ford T de l’any 1929 o l’estimat 600 que ha portat records a més d’un.

Enguany també s’ha apostat per dedicar una secció a les motos dels anys 90 que últimament estan de moda perquè han marcat una època i comencen a ser apreciades pels col·leccionistes. Des de l’Associació de Vehicles Antics i Clàssics de Tàrrega i l’Urgell han vist recuperar el sector després d’uns anys de crisi i creuen que ara és un bon moment per a invertir-hi.

La nostàlgia atrau a molts aficionats que han vingut d’arreu de la comarca però també de diferents punts de Catalunya. I es que el valor històric és un dels factors que acompanya aquest negoci.

La Fira també ha acollit un petit mercat de recanvis i merxandatge de marques i altres propostes com aquest equip de la Segarra i l’Urgell que busca patrocinadors per participar en un Raid amb cotxes antics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.