La campanya d’autoinculpacions d’Òmnium Cultural arriba a Cervera

17973-3580802474-1400x1400La campanya d’Òmnium Cultural per autoinculpar-se per la sentència del Procés ha arribat avui divendres al jutjat de Cervera. La convocatòria s’ha iniciat a les 9 del matí, i ha aplegat una setantena de persones.
Amb aquesta campanya, els participants volen solidaritzar-se amb les persones sentenciades perquè també consideren que han comès els mateixos delictes.
Per la seva banda el TSJC ha limitat l’accés als jutjats catalans per autoinculpar-se a unes 25 persones aproximadament, en funció dels mitjans de què disposi cada seu judicial.
Des de Òmnium Cultural Segarra-Urgell han explicat avui que tenen la intenció de continuar amb la campanya d’autoinculpacions el dilluns vinent.
Per a sumar-se al a campanya només cal omplir el formulari que es pot trobar a la pàgina www.hotornaremafer.cat, imprimir el document de PDF i portar-lo a un jutjat o comissaria dels Mossos d’Esquadra.
La campanya d’autoinculpacions endegada per Òminum Cultural ja ha fet parada a diversos jutjats del territori català i la resposta de la gent està sent molt bona, segons expliquen des de l’entitat.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.