La candidatura d’ERC-MES proposa un paquet de mesures per a una Tàrreg sostenible

060FFD63-2D0B-40F7-B10F-E1F21D1690A0La candidatura d’ERC-MES-AM s’ha marcat com a objectiu per a la propera legislatura millorar la gestió dels residus i incrementar la recollida selectiva fins a un mínim del 60% del volum total. També considera prioritària la neteja periòdica dels contenidors de recollida i del seu entorn. Es renovarà el parc de contenidors per uns models més higiènics i accessibles per les persones amb mobilitat reduïda. Es promourà l’estalvi energètic i s’avançarà vers la transició energètica amb models més eficients i sostenibles tant a la via pública com a les instal.lacions municipals.

La proposta ambiental de la candidatura vol fer de Tàrrega un municipi capdavanter i compromès amb l’entorn natural. Per això vol potenciar la preservació de la biodiversitat dels espais agroforestals, reposar l’arbrat i la vegetació talada de les vores dels camins, senyalitzar els llocs i els espais d’especial interès paisatgístic i natural. I tot plegat acompanyat per la voluntat de difondre els valors ecològics del municipi per treballar des de la fira de Medi Ambient contra el canvi climàtic.

L’alcaldable d’ERC-MES, Òscar Amenós, ha assegurat que fomentarem amb més incentius fiscals els vehicles elèctrics, així com la rehabilitació de les cabanes i marges de pedra seca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.