La candidatura ERC-MES fa públiques les seves propostes esportives en una caminada pels barris de Tàrrega

Aquest matí de dissabte, la gent de la candidatura d’Esquerra Republicana – MES, acompanyats per altres ciutadans de Tàrrega, han fet una caminada republicana pels barris i carrers de la ciutat amb un triple objectiu: conèixer la història i l’evolució històrica i urbanística de la ciutat; comprovar l’estat i el manteniment dels carrers, voreres, jardins i zones verdes de la ciutat; i conèixer les mancances de mobiliari urbà, papereres i parcs infantils que fan falta arreu de la ciutat. En Jaume Ramon Solé ha explicat l’evolució històrica de Tàrrega i per la seva experiència com a regidor d’Urbanisme ha exposat el disseny urbanístic de Tàrrega fet a partir del primer planejament de Pla Florensa als anys 1930.

Al migdia l’alcaldable d’ERC-MES, Òscar Amenós, i altres membres de la candidatura així com la senadora electa Sara Bailac s’han desplaçat fins a Claravalls per trobar-se amb els veïns i escoltar les seves queixes i necessitats. Troben a faltar una presència i una interlocució dels responsables municipals al pobles, així com una manca d’atenció i resolució dels problemes de tot tipus que els afecten. Des de la candidatura d’Esquerra Republicana – MES s’han compromès a escoltar i atendre les seves demandes.

El programa electoral de la candidatura també fa èmfasi en les necessitats de les entitats esportives ciutadanes de disposar d’un espai cobert polivalent, gran i espaiós, amb facilitat d’aparcament gratuït, que permeti alliberar els equipaments municipals existents, quan es realitzen activitats festives i firals a la ciutat.

ERC-MES també es compromet a construir la pista d’atletisme i a promoure l´ús per l’esport escolar, amateur i competitiu, i garantir el millor servei a la piscina coberta perquè persones usuàries i entitats puguin utilitzar les instal·lacions en les millors condicions.

 

En un altre punt afirmen que faran campanyes per fomentar la pràctica esportiva entre les dones, per tal que les noies no deixin de practicar esports abans que els nois.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.