La candidatura ERC-MES vol endegar noves propostes, originals i innovadores, per dinamitzar el teixit comercial

E5F3F479-8436-4592-A57E-8A1DFC1215A8Aquesta tarda, fent campanya pel centre comercial de Tàrrega, el candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana – MES, Òscar Amenós, ha declarat: “Tàrrega té bons comerços i bons comerciants, però també té molts locals tancats al centre de la ciutat, i això, no només és un perjudici pels veïns i els comerciants, sinó que afecta la imatge de tota la ciutat”. També ha afegit que: “Els esforços que facin les diferents associacions, no només de comerciants, per atreure i portar gent a la ciutat, queda en molt poca cosa quan arriben i es troben tants locals amb la persiana abaixada.

La candidatura ERC-MES vol endegar noves propostes, originals i innovadores, per dinamitzar el teixit comercial Des de la candidatura d’ERC-MES-AM es vol endegar noves propostes, originals i innovadores, per dinamitzar el teixit comercial, per estimular noves obertures i aconseguir que no tanquin més establiments.

ERC-MES-AM creu que l’ajuntament disposa de les eines per fer-ho possible i que per això cal un nou govern a la ciutat amb voluntat política per fer de Tàrrega una ciutat viva, amb un comerç atractiu i dinàmic, i on sigui gratificant passejar.

Afirmen que també cal avançar vers un comerç amb valors, que s’adapti a la reforma horària i racionalitzi el temps d’obertura dels establiments, amb la finalitat d’aconseguir una adequada qualitat de vida per als treballadors i usuaris del comerç.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.