La caravana publicitària de La Vuelta 2023 s’aturarà al Parc Esportiu de Tàrrega el dimarts 29 d’agost

Els ciclistes passaran per la circumval·lació est de Tàrrega a partir de les 15:44h

Tàrrega serà una de les localitats per on passarà la quarta etapa de La Vuelta 2023, que es disputarà el proper dimarts 29 d’agost entre Andorra La Vella i Tarragona (185 km). Es preveu que la cursa passi per la capital de l’Urgell entre les 15:44h i les 15:57 hores aproximadament.

El recorregut urbà discorrerà al llarg del cinturó est de circumval·lació per evitar de coincidir amb el pas del tren pel centre de la ciutat. L’itinerari serà (de nord a sud): carretera C-14, plaça d’Andorra, carrer dels Comtes de Barcelona, plaça de Riambau, Via Lacetània, carrer de Maria Aurèlia Capmany, avinguda de la Ronda, carrer de la Verge de Montserrat i avinguda de Tarragona de nou cap a la C-14.

Prèviament, la Policia Local i Mossos desplegaran els seus efectius per regular els talls de trànsit dels carrers afectats i habilitar rutes alternatives. Des d’avui mateix ja ha iniciat una campanya informativa entre els veïns dels carrers afectats.

D’altra banda, i coincidint amb el pas de l’etapa, la caravana publicitària de La Vuelta s’aturarà a Tàrrega, en concret al Parc Esportiu a partir de les 2 de la tarda. En aquest indret, tothom podrà gaudir durant una mitja hora de l’espectacle que precedeix el pas dels ciclistes. Els diferents patrocinadors de la ronda ciclista espanyola oferiran, de manera gratuïta, una estona de música, animació i obsequis.

La Vuelta 2023 suposa la 78a edició de la ronda i s’iniciarà el 26 d’agost a Barcelona. Es composa de 21 etapes fins arribar a Madrid el 17 de setembre. Val a recordar que Tàrrega ha estat escenari en diverses ocasions de la Vuelta Ciclista a España com és el cas de l’any 1956, quan va acollir un final i un inici d’etapa al dia següent; o l’any 1995, amb un inici d’etapa.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.