La Comissió +Pedrolo reivindica una any més Manuel de Pedrolo a Tàrrega

ndp Fotografia presentació Pedrolo 2018-1Els actes inclouen la ruta pedroliana el dia 21 d’abril i un espectacle poètic i musical el dia 22 d’abril

La Comissió +Pedrolo torna a realitzar a Tàrrega durant el mes d’abril, el cicle conegut a les xarxes com a #mesPedrolo. La comissió es va constituir l’any 2016 i està integrada per diversos col·lectius de Tàrrega i particulars amb l’ànim de reivindicar i visibilitzar la figura política i literària de l’autor. L’edició d’enguany està emmarcada en plena celebració de l’Any Pedrolo, commemorant el centenari del naixement de l’autor.

Segons declaren membres de la comissió “aquest any el cicle pren un caire molt especial i nosaltres modestament, continuem insistint en la importància i la necessitat de reivindicar i visibilitzar Pedrolo i la seva extensa i innovadora obra també a Tàrrega, per això ens sumem a la celebració del centenari amb la mateixa il·lusió dels últims anys, preparant diferents activitats pel mes d’abril, a les quals esperem que tothom participi i en gaudeixi al màxim”.

Les activitats inclouen la Ruta Pedroliana pel centre de Tàrrega el dissabte dia 21 d’abril. S’iniciarà a les 12 hores del migdia a la Plaça dels Àlbers. Els textos del recorregut han estat triats conjuntament amb les persones que han accedit a col·laborar, responent a la crida feta des de la comissió. Acabarà al mateix indret amb un dinar popular.

Com a novetat també han programat un espectacle poètic i musical el dia 22 d’abril a les 19 hores al Museu Comarcal de l’Urgell, anomenat “Univers poètic, Manuel de Pedrolo”, espectacle que apropa d’una manera íntima a l’obra poètica de l’autor. Els poemes s’acompanyen de música en directe a càrrec de Xavier Hidalgo i Jordi Castellà. Activitat gratuïta, amb aforament limitat.

Finalment la comissió ha preparat una visita a l’Espai Pedrolo, al Castell de Concabella el dia 28 d’abril. Sortida a les 11 hores des de l’estació d’autobusos de Tàrrega. Col·laboració entrada 3 euros

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.