La consellera de cultura, Àngels Ponsa, visita Bellpuig i s’interessa pel convent de Sant Bartomeu

Aquesta tarda, el consistori de Bellpuig han rebut al municipi l’Hble. Sra. Àngels Ponsa, en el decurs d’una visita institucional que ha fet pel territori.

La Consellera de Cultura, que ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, s’ha interessat pels dos monuments declarats d’Interès Nacional que la vila guarda: el mausoleu de Ramon de Cardona, situat a l’església parroquial, i el Convent de Sant Bartomeu, gestionat per l’Agencia Catalana de Turisme.

Durant la visita al Convent de Sant Bartomeu s’ha posat en valor el monument com a patrimoni i la necessitat de cercar propostes de projectes que puguin ampliar les possibilitats d’usos de les àmplies dependències amb que compta el monument.

Actualment el convent de Sant Bartomeu és visitable turísticament i durant l’any s’hi programen exposicions, actes varis i concerts.

A la visita han acompanyat la consellera l’alcalde, diferents regidors del consistori, la directora general de patrimoni, el delegat del govern a Lleida, el delegat de cultura, representants de l’Agencia Catalana de Turisme i de patrimoni, el president del Consell Comarcal i la consellera comarcal de turisme.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.