La cultura mexicana en forma de grafit a Tàrrega

Tàrrega s’internacionalitza com a focus d’art urbà i incorpora un mural del mexicà Sens OC. L’obra s’emmarca dins el projecte Street Tàrrega que posa en valor l’art urbà. L’artista ha estat convidat per a què deixes un nou mural a la ciutat. El grafit representa l’essència de la cultura mexicana amb la figura d’un indi de l’època prehispànica.

El pàrquing municipal de l’avinguda Catalunya presenta ara aquest aspecte. El nou mural és obra de l’artista mexicà Sens OC. Ell prové de la ciutat de Querétaro on hi té molta importància el festival Nueve Arte Urbano que promou i reivindica l’art urbà. L’artista ha estat convidat per la regidoria de cultura per a què la seva obra formés part del projecte Street Tàrrega.

Sens OC ha plasmat la figura d’un indi mexicà de l’època prehispànica vestit com els dansaires d’un dels pobles indígenes del país. La dansa molt present també a la Fira del Teatre ha estat l’element que l’ha inspirat.

Sens OC no ha volgut deixar l’oportunitat de fer-se la foto emmascarat. Assegura així que tot el protagonisme és per a l’obra que ha creat i no per a l’artista.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.