La CUP de Tàrrega proposa la constitució d’una comissió específica sobre la piscina municipal coberta

 

Piscina Coberta 2La CUP de Tàrrega considera que aquest hauria de ser el pas previ per iniciar un procés informatiu i de debat amb usuaris i entitats targarines.

Durant la comissió de finances setmanal celebrada aquest dilluns a l’ajuntament, la CUP de Tàrrega va demanar a l’equip de govern “la constitució d’una comissió informativa sobre l’estat de la gestió de la piscina coberta municipal que es vagi reunint amb regularitat i en la qual hi puguin assistir tots els grups de l’oposició”.

Representants de la formació van manifestar que “és necessària la constitució d’aquesta comissió informativa atès que la comissió de seguiment, establerta per contracte, no es reuneix des de fa temps i la resta de grups municipals no hi tenim representació”.

Ja fa mesos que la CUP ha anat recollint documentació sobre l’estat d’aquesta infraestructura, i creuen que “les greus deficiències en la gestió i la mala situació econòmica que arrossega des de fa anys són motius prou importants perquè tots els grups del consistori estiguin al corrent de la situació i puguin participar en el procés de recuperació i presa de decisions”.

En aquesta mateixa línia, la formació independentista va demanar que “aquesta comissió informativa, en un primer moment, serveixi perquè l’equip de govern faciliti un dossier complert a la resta de grups amb tota la documentació relacionada amb el servei: contractes i modificacions de contractes, estudis i auditories i els convenis amb entitats esportives i escoles”.

Segons la CUP, “l’objectiu d’aquesta comissió hauria de ser donar un primer pas per encetar més endavant un procés informatiu i de debat amb totes les entitats i amb tots els usuaris d’aquest servei, ja que és municipal”.

Amb aquesta proposta, segons expliquen, el que volen és “començar a trencar l’hermetisme que ha caracteritzat durant anys la gestió de la piscina coberta i que els usuaris i les entitats deixin de ser consumidors passius i passin a ser agents actius, fent de la recuperació del servei un procés transparent i participatiu”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.