La dinamització i les noves tecnologies, reptes de futur del teixit empresarial i comercial de Tàrrega

Tàrrega ha presentat aquest dimarts una diagnòsi per potenciar la competitivitat comercial i empresarial de la ciutat. Segons l’estudi encarregat per la regidoría de promoció econòmica i la cambra de comerç a la consultora Smart Màrqueting el 69% dels locals s’han reformat en els darrers 10 anys i el teixit comercial i industrial presenta oportunitats, algunes d’elles històriques, com ho és la situació geográfica de Tàrrega, altres són la renda familiar disponible bruta que se situa en 17.000 euros, de les més altes al conjunt de la demarcació i que supera els 16.400 euros de la mitjana catalana. Des de l’ajuntament han destacat que cal treballar més la dinamització del comerç.

La meitat dels comerços de la ciutat tenen pàgina web o presència a les xarxes però només un 19% realitza vendes online.

Una altra dada que es reflecteix a l’estudi és que més de la meitat dels clients de Tàrrega compren a la ciutat un cop per setmana. El treball ha realitzat un total de 600 enquestes entre comerciants, empresaris, clients targarins i també vinguts de fora.

Altres factors que s’han posat de manifest com a mancances són l’aparcament que es percep com a insuficient malgrat tenir 2100 places regulades, la neteja o la il·luminació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.