La Diputació repartirà 45.500 mascaretes entre consells comarcals i ajuntaments

Fruit del lliurament que n’ha fet la subdelegació del govern de l’Estat al vicepresident Ferran Accensi

La Diputació de Lleida distribuirà en els propers dies 45.500 mascaretes quirúrgiques entre consells comarcals i  ajuntaments de la demarcació de Lleida. El vicepresident Ferran Accensi les ha rebudes aquest dimarts, en nom de la Diputació, de mans del subdelegat del govern de l’Estat a Lleida, José Crespín, en un acte de recepció que s’ha fet a la pròpia subdelegació, tal i com ja va passar el passat mes de juny, quan la corporació provincial va rebre 74.500 mascaretes en un primer lliurament.

Com en l’anterior ocasió, la Diputació serà l’encarregada de distribuir aquestes caixes de mascaretes – segons uns barems ja marcats prèviament– entre els diferents consells comarcals del territori que les rebran els propers dies. Una vegada rebuts, aquests repetiran el mateix procediment amb els respectius ajuntaments, de manera que tots rebran una quantitat de mascaretes en funció del nombre d’habitants.

Cal recordar que el passat mes de juny, la Diputació va comprar i distribuir 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres de protecció contra el virus SARS-COV-2 que es van donar als ajuntaments i consells comarcals del territori.

A la demarcació de Lleida estan comptabilitzats uns 8.100 treballadors públics locals, entre la pròpia Diputació, consells comarcals, ajuntaments i entitats municipals descentralitzades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.