La Diputació repartirà 45.500 mascaretes quirúrgiques entre consells comarcals i ajuntaments de la demarcació de Lleida

El vicepresident, Ferran Accensi, ha rebut aquest dimecres el material de mans del subdelegat del govern de l’Estat a Lleida, José Crespín

La Diputació de Lleida distribuirà en els pròxims dies 45.500 mascaretes quirúrgiques entre consells comarcals i ajuntaments de la demarcació de Lleida. En nom de la Diputació, el vicepresident, Ferran Accensi, ha rebut aquest dimecres el material sanitari de mans del subdelegat del govern de l’Estat a Lleida. Tal com s’ha fet anteriorment, serà la Diputació l’encarregada de distribuir aquestes caixes de mascaretes entre els diferents consells comarcals del territori. Un cop rebudes, aquestes es repartiran pels municipis en funció del nombre d’habitants. El vicepresident, Ferran Accensi, destaca la importància de l’ús de les mascaretes, igual que la higiene de mans i la distància de seguretat, ja que són unes mesures necessàries per a abaixar les possibilitats dels rebrots, al mateix temps que anima els ajuntaments a distribuir-les entre la població.

Cal recordar que el passat mes de juny, la Diputació va comprar i distribuir 50.000 mascaretes i 1.200 ulleres de protecció contra el virus SARS-COV-2 que es van donar als ajuntaments i consells comarcals del territori. A la demarcació de Lleida estan comptabilitzats uns 8.100 treballadors públics locals, entre la mateixa Diputació, consells comarcals, ajuntaments i entitats municipals descentralitzades.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.