La forta llevantada deixa incidències en la xarxa d’abastament d’aigua de la Vall del Corb

17922-13234403-1400x1400Les incidències no han afectat en cap cas al subministrament d’aigua de boca als municipis urgellencs de la Vall del Corb

A causa de les fortes pluges que ha deixat la llevantada a la comarca de l’Urgell, hi ha hagut algunes incidències a la xarxa d’abastament d’aigua de la Vall del Corb, en les que el Consell Comarcal de l’Urgell està treballant des de primera hora d’ahir dimecres per a resoldre-les com més aviat millor.
Segons ha explicat el president del Consell Comarcal de l’Urgell Gerard Balcells, “la bassa de captació ubicada prop de Belianes va quedar totalment inundada d’aigua i de fang, i després un desguàs de la carretera de Maldà a l’Espluga Calba va descalçar la terra de sota el tub de subministrament i aquest es va acabar trencant”.
Balcells ha explicat que les incidències no han afectat en cap cas al subministrament d’aigua de boca als municipis urgellencs de la Vall del Corb “tenim el costum a la Vall del Corb de vigilar molt per part dels agutzils i les brigades municipals els nivells de les aigües que tenim als dipòsits”.
Balcells ha assegurat que “la reserva ara està bé perquè no és estiu i allargarà més, però hem de donar solucions ràpides perquè després tot es complica molt”.

D’altra banda altres municipis urgellencs s’han vist afectats pels aiguats, com és el cas de Tornabous que a través de l’Ajuntament ha comunicat avui dijous el tancament del camí rural entre el municipi i el Tarrós per inundació de la via arran dels recents aiguats.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.