La Fundació Guillem Viladot-Lo Pardal  amb el Voluntariat per la Llengua 

La casa de la poesia visual d’Agramunt s’afegeix a la xarxa d’entitats adherides al Voluntariat per la Llengua

La Fundació privada, creada l’any 2001,  té per objectiu la difusió de l’obra de Guillem Viladot i la poesia visual en general. La Fundació s’encarrega de mantenir l’exposició de l’obra artística de l’autor als edificis de Lo Pardal i d’organitzar estudis, seminaris, cursos, conferències, col·loquis, publicacions, exposicions i qualsevol altra activitat relativa a l’obra de Guillem Viladot i també d’altres manifestacions artístiques.

Les entitats que se sumen al Voluntariat per la Llengua (VxL) cada vegada són més. Aquest és el projecte de referència del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), en què es fomenta l’aprenentatge de la llengua catalana a través de la conversa distesa entre un voluntari i una persona que està aprenent la llengua i vol millorar-ne la fluïdesa.

Les entitats i associacions poden participar en el VxL de diverses maneres: difonent el programa, sent Punt d’inscripció o Punt de Trobada del VxL, aportant persones voluntàries i aprenentes d’entre els seus associats i associades, constituint parelles lingüístiques, afegint-se com a punt de referència de pràctiques lingüístiques, oferint les seves activitats als participants o col·laborant puntualment en l’organització d’activitats conjuntament amb els CPNL.

Qualsevol entitat que tingui el català com a llengua habitual en les activitats pròpies i en l’atenció personalitzada pot ser col·laboradora de VxL.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.