La inauguració de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega per ‘streaming’ a la Xarxa de Comunicació Local.

FiraTàrrega, un virus que s’estén!

L’espectacle ‘Áureo’, en directe, divendres a les 23h a les televisions locals i ‘Paparazzi’ a les ràdios locals a partir de divendre

Els carrers de Tàrrega s’omplen a partir de dijous i fins diumenge d’espectacles de circ i teatre. Un any més La Xarxa de Comunicació Local i les televisions locals tindran a la seva disposició la inauguració de la fira i l’espectacle d’acrobàcies ‘Áureo‘ d’UpArte. Per primera vegada també es facilitarà a les ràdios un programa multiplataforma inspirat en ‘La guerra dels mons’, una experiència a mig camí entre la ficció i la realitat. Ràdio Tàrrega emetrà ‘Paparazzi‘ a partir de divendres. L’objectiu principal d’aquesta fira és dinamitzar el mercat de les arts escèniques i obrir la porta a la internacionalització de les companyies catalanes.

La inauguració de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega per ‘streaming’ a la Xarxa de Comunicació Local

Amb el nom ‘Espai públic: transformació social, resistència, creació‘, la Fira de Tàrrega dona la benvinguda a la 39a edició. Un debat entre Àngels Margarit, directora del Mercat de les Flors, i Xavier Antich, filòsof i escriptor urgellenc, que servirà per reflexionar sobre  l’espai públic com a marc per exercir la creativitat artística. Un debat, moderat per Judit Carrera que tindrà lloc dijous 5 a les 20h des de la plaça Major i que es podrà veure en directe per ‘streaming’ a laxarxa.cat.

Les acrobàcies d”Áureo’ d’UpArte a les televisions locals

Un espectacle de circ dinàmic que combina diferents disciplines (portadors acrobàtics, banquina barra russa i malabars) per tal de desafiar els límits de la gravetat i generar incertesa i tensió. Dirigit per Herminio Campillo i Vitaly Motouzka, ‘Áureo’ vol ser una peça d’acrobàcia, equilibri i moviment de carrer per a tots els públics. Divendres 6 a les 23h es podrà veure, en directe, a les televisions locals.

Per saber quines l’emetran cliqueu aquí.

‘Paparazzi’, el programa de ràdio de FiraTàrrega

Inspirats en la performance radiofònica que va fer el 1938 Orson Welles amb la novel·la ‘La guerra dels mons’, el col·lectiu artístic ‘Paparazzi’, dirigit per Sergio Gilabert, exalumne del Postgrau de FiraTàrrega, estructura una acció que uneix una narració radiofònica en sincronia amb un recorregut per la trama urbana. Diversos escenaris diferents en què es plantegen dramatúrgies al voltant del fet urbà, la ràdio i la col·lectivitat. La trama es podrà seguir a Ràdio Tàrrega (92.3 FM).

L’experiència multiplataforma ofereix, com a mínim, tres nivells d’interacció. El primer com a oient passiu d’una narració radiofònica; el segon com a oient implicat en el mapa del recorregut urbà; i el tercer com a simple espectador de les accions que tindran lloc en els diversos espais d’actuació. Una experiència lúdica i participativa, a mig camí entre la ficció i la realitat, que ens interpel·la com a ciutadans i com a espectadors actius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.