La Jamborinada, la macrotrobada escolta a Tàrrega, necessita 800 voluntaris

 

Són els caçaminairons, els nois i noies de l’Agrupament Escolta Mestre Güell de Tàrrega que tenen encomanada la tasca de buscar col·laboradors, anomenats minairons, que els ajudin a fer possible la Jamborinada, la macrotrobada d’escoltes i guies que acollirà la ciutat els dies 29 i 30 d’abril. L’esdeveniment compta amb 13.000 inscrits que vindran d’arreu de Catalunya i per això és necessari trobar a 800 persones que estiguin disposades a participar fent diferents tasques.

Ja fa temps que des del CAU treballen per coordinar l’esdeveniment, que es convertirà en històric per ser la trobada més important del moviment escolta que s’haurà fet mai a Catalunya. Les inscripcions es poden fer a través del web jamborinada.cat. Des d’ara i fins a finals de gener els caçaminairons equipats amb els seus foulards pentinaran la ciutat per trobar minairons que els ajudin amb aquest repte.

 

Més informació a:

Per respondre aquest formulari i formar part de la trobada històrica que es celebrarà a Tàrrega aquest 2017, només cal fer clic al següent enllaç http://jamborinada.cat/backend/jip/minairons/altres.php o bé inscriure’t a través de la pàgina web oficial www.jamborinada.cat i anar a l’apartat “Col·labora” com a Minairons.

A més a més, recordar que si voleu estar atents a totes les novetats que van apareixen sobre la Jamborinada, les podeu seguir través del perfils de facebook, twitter i instagram (@jamborinada) o bé a www.jamborinada.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.