La Junta Electoral demana a l’alcaldessa de Tàrrega que deixi de repartir fulletons arran d’una denúncia del PP

alcaldessa de tarregaLa Junta Electoral de Zona de Cervera ha demanat a l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Perelló, que s’abstingui de repartir els fulletons titulats “La nostra feina, el nostre futur” on s’exposen obres i inversions realitzades pel consistori durant la legislatura.

El candidat del PP per Tàrrega, Joan Pujal ha denunciat el fet davant la Junta al considerar que són propaganda electoralista.

La resolució de la Junta Electoral requereix, en la seva acta emesa a l’alcaldessa Rosa Perelló i al partit CiU, que s’abstinguin de difondre els fulletons objecte de denúncia, donat que van signats amb el seu nom i figurant el càrrec ‘d’alcaldessa de Tàrrega’, induint a confusió en el sentit de fer pensar que es tracta d’una campanya promoguda des de l’Ajuntament, el que resulta prohibit expressament en el número 1º de l’article 50 de la LOREG”.

Des de Convergència i Unió Tàrrega han aclarit que els fulletons s’han finançat des del partit i han manifestat que acataran la petició de la Junta.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.