La Paeria de Cervera amplia l’equip de govern amb la incorporació de l’independent Josep Ortíz.

Amb la signatura d’aquest acord la Paeria de Cervera ha formalitzat l’ampliació de l’equip de govern incorporant al regidor independent Josep Ortíz. Després que en els darrers dies també sonés el nom del regidor Antonio Delgado del Partit Popular com a possible candidat per sumar-se a l’acord, finalment ha declinat l’oferiment seguint les directrius del seu partit que no veia amb bons ulls formar part d’un govern que dóna suport a la independència de Catalunya. Malgrat no assolir encara la majoria la valoració és positiva i l’alcalde Ramon Royes creu que hi haurà acords puntuals amb les altres formacions per governar amb estabilitat.

Josep Ortíz ha assegurat que tot i protagonitzar fortes discrepàncies amb Royes en la passada legislatura ara és moment de mirar endavant . El regidor ha defensat la decisió d’entrar al govern amb l’objectiu de donar suport als pressupostos.

Ortiz serà regidor d’Agricultura, Camins rurals, Reg de l’horta i també s’encarregarà de dirigir el manteniment de les instal·lacions municipals com les piscines o el càmping entre altres. Royes governava des del passat 13 de juny amb minoria amb 4 regidors de Convergència i un del SiF. El proper 28 de gener es tornarà a celebrar el Ple de pressupostos amb l’objectiu, aquest cop si, d’aprovar-los.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.