La pista del Tàrrega Hoquei Patins Club ha acollit partits aquest cap de setmana

10hoquei 16 novEl passat dissabte dia 13 de novembre, el Tàrrega Hoquei Patins Club va acollir a la seva pista un partit femení entre l’equip del Vila-Sana i el Reus Deportiu. Les grades es van emplenar d’un gran nombre d’afeccionats els quals van poder veure un hoquei de nivell a la nostra població. Dos equips molt igualats que van acabar amb un empat 1-1.

Els partits del Tàrrega van tenir lloc l’endemà dissabte:

Aleví Tàrrega HPC – Alcañiz (8-3)

Encara que el THPC era superior tècnicament als de l’Alcañiz, aquests darrers van començar marcant el primer gol. El Tàrrega però, va reaccionar ràpidament, sense que l’equip contrari pogués fer res per aturar als nostres jugadors que a la mitja part ja guanyaven per 5-1. A la represa, els targarins van sortir una mica relaxats i l’Alcañiz ho va aprofitar per marcar, però igual que a la primera part, quan els locals van tornar a entrar al partit, sentenciaren amb tres gols més. Un d’aquests gols el va marcar Gerard Catalan, que aquest any s’estrena com a jugador i dissabte va marcar el seu primer gol que fou molt celebrat pels seus companys.  S’arribà al final del partit amb un 8-3.

Infantil Tàrrega HPC – Valls (13-3)

Nova victòria del Tàrrega sobre el Valls. La diferència dels equips va ser  molt notable. Un porter molt novell, va fer que els gols entressin fàcil a la porteria, i això va fer que els Infantils del Tàrrega poguessin assaborir una nova victòria en aquesta primera volta de partits. El companyerisme entre els jugadors va fer que la segona part s’ assemblés més a un entrenament, que no pas a una competició.

Prebenjamí A Tàrrega HPC – Vila-sana  (4-1;0-0;5-1)

Dissabte boirós en què s’ha guardat un minut de silenci en condemna dels atemptats de París. Els de casa han sortit disposats a posar en pràctica el treball dels entrenaments i així ha estat durant moltes estones del partit. Cal destacar també la bona actuació dels nostres porters i un Vila-Sana que ha lluitat de valent, tot i la superioritat del THPC que s’ha emportat la primera i l’última part i ha empatat la segona. Resultat: THPC- Vila-Sana: 4-1; 0-0; 5-1
Gols pel Tàrrega: 4-1 [ Eloi Cervera(2), Martin Plamenov(2)]; 5-1[Eloi Cervera(1), Eudald Cervera(1), Martin Plamenov(2), Marc Torné (1)]

Benjamí A Tàrrega HPC – Lleida Llista B (11-3)

Després de l’última ensopegada, el Benjamí A del Tàrrega ha tornat a demostrar tot el seu potencial guanyant per un contundent 11-3 al Benjamí del Llista B en un partit on els del Lleida han fet un bon partit que ha estat encara millor en la segona part . Malgrat tot, de res els ha servit el bon joc davant d’un Tàrrega esplèndid en el camp, amb una molt bona coordinació entre ells i una gran eficàcia de cara a porteria. A l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemtats de  París.

TARREGA HPC “A”: OTNIEL LLOSES;MARC FARRAS;ORIOL SELVA;PAU FRANQUESA;PAU TOMÀS;NIL TOMÀS

LLEIDA LLISTA ICG “B”:ORIOL BERNAUS; JAIME FERNANDEZ; MARIO ROMERA; PAU LLADÓ; JORDI GARDENYES; JORDI RUIZ; GUILLEM PELEGRÍ.

Felicitats per les victòries i a seguir treballant per equips!

Informa: Tàrrega Hoquei Patins Club