La Policia Local de Tàrrega reparteix mascaretes entre els usuaris del transport públic a les estacions de bus i tren

La Subdelegació del Govern a Lleida n’ha cedit 2.500 a la capital de l’Urgell, que anirà esglaonant la distribució durant les fases de desescalada

La Policia Local de Tàrrega ha iniciat el lliurament de mascaretes gratuïtes a les persones usuàries del transport públic. El material d’autoprotecció es distribueix a les dues estacions d’autobusos i trens, entre els passatgers que usen el servei per desplaçar-se des de la capital de l’Urgell. Els agents disposen d’un total de 2.500 mascaretes sanitàries cedides per la Subdelegació del Govern a Lleida. Tàrrega preveu esglaonar el repartiment conforme avancin les posteriors fases del desconfinament. De moment, en la present fase 0, s’han lliurat mascaretes durant dos dies, ahir dimarts i avui dimecres. L’acció a les estacions de bus i tren es reprendrà el dilluns 11 de maig, quan entri en vigor la fase 1 de desescalada.

El consistori facilita així a la ciutadania el compliment de l’obligació de dur mascareta als diferents transports públics. La Policia Local realitza els lliuraments a les 10 sortides diàries de vehicles interurbans programades des de l’estació de bus i a les 6 sortides diàries de combois des de l’estació de Renfe. Els agents informen alhora a les persones usuàries sobre la necessitat de dur la mascareta així com de mantenir la distància de seguretat per evitar la propagació del virus i l’aparició de rebrots.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega també té previst destinar part de les mascaretes cedides per la Subdelegació del Govern a les persones usuàries del bus urbà municipal. No obstant això, encara no hi ha data fixada per al restabliment del servei, el qual es va suspendre el passat mes de març a causa de l’esclat de la pandèmia. Pel que fa al bus dels pobles del terme que roman en servei tots els dilluns i divendres, cal dir que tots els veïns d’aquestes poblacions ja foren dotats de mascaretes durant els mesos de març i abril.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.