La ratonera, la cèlebre obra d’intriga d’Agatha Christie, arriba a Tàrrega aquest dissabte 28 de novembre

la ratonera1Acurada producció de Focus, dins la 21a Temporada Estable de Teatre, que garanteix bones estones de suspens · Prèviament, la Biblioteca de Tàrrega ha celebrat un club de lectura de la peça

Tàrrega oferirà aquest dissabte 28 de novembre un dels plats forts de la seva 21a Temporada Estable de Teatre. Es tracta de La ratonera, la cèlebre peça d’intriga d’Agatha Christie, escriptora considerada com la reina del misteri. Tot i la seva longevitat (amb 62 anys ininterromputs als escenaris londinencs), l’obra ha triomfat de nou a la cartellera barcelonesa en aquesta producció de Focus que ara també desembarca a Tàrrega. Aquesta peça emblemàtica del gènere del suspens situa 8 personatges dins una mansió victoriana aïllada per la neu. Tots ells guarden un terrible vincle amb el passat que derivarà en un crim. Dirigida per Víctor Conde, aquesta versió de La ratonera té com a protagonistes Mariona Ribas, Ferran Carvajal, Aleix Rengel i Santi Ibáñez entre altres intèrprets. La funció tindrà lloc a les 9 de la nit al Teatre Ateneu.

Club de lectura a la Biblioteca de Tàrrega

la ratonera2

Val a dir que, prèviament a la funció, la Biblioteca de Tàrrega oferí el passat dimarts una sessió de club de lectura amb la peça teatral La ratonera com a protagonista, en què alguns lectors de l’obra van compartir les seves impressions. Pel que fa a la 21a Temporada Estable de Teatre, la Regidoria de Cultura ofereix destacats muntatges escènics fins al 30 de gener. El cicle abraça un ampli ventall genèric amb comèdies, drames, musicals, monòlegs, noves dramatúrgies,… Algunes properes cites són el darrer monòleg de Berto Romero o l’adaptació sobre la lloada pel·lícula Una giornata particolare amb Clara Segura i Pablo Derqui.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.