La Regidoria de Cultura de Tàrrega edita el llibre “Parlant d’esport” de Jordi Salla Ramon

Aquest divendres a les Piscines Municipals de Tàrrega s’ha presentat Parlant d’esport · Primera entrega, el volum número 50 de la Col·lecció Natan editat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega. El llibre recull una quarantena d’entrevistes publicades durant l’última dècada dècada per Jordi Salla Ramon al setmanari Nova Tàrrega amb l’esport local i comarcal com a protagonistes.

Les entrevistes es van realitzar a diferents esportistes de totes les edats que expliquen les seves experiències i vivències en una àmplia gamma de disciplines. Jordi Salla Ramon ha volgut destacar que el recull en forma de llibre és “un homenatge a l’esforç, la dedicació i la noblesa que caracteritzen la pràctica de l’esport.” Per la seva banda, el regidor d’Esports, Silveri Caro, ha remarcat “l’alt nivell d’esportistes que ha tingut Tàrrega en tota la seva història” i l’alcalde accidental, Daniel Esqué, ha destacat “la importància de deixar un testimoni escrit dels esportistes targarins d’aquesta època en una publicació com la Col·lecció Natan.”

La publicació del llibre compta amb fotografies de J.M. Martí Carnicer a totes les entrevistes i, a més, el reconegut periodista esportiu Arcadi Alibés s’ha encarregat de fer el pròleg de l’obra. Més endavant veurà la llum un segon volum per completar el total de les 120 entrevistes publicades al setmanari local Nova Tàrrega.

La Col·lecció Natan és una iniciativa editorial amb què l’Ajuntament de Tàrrega divulga textos literaris i estudis de recerca d’autors i temàtiques vinculades al municipi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.