La Regidoria de Cultura du a terme treballs de millora a l’Espai Mercat

El Teatre Ateneu i la Biblioteca Pública Germanes Güell també han estat objecte recentment de petites intervencions de reforma

La Regidoria de Cultura de Tàrrega du a terme treballs de millora a l’Espai MerCAT, sala municipal d’usos polivalents. En concret, avui dijous s’ha procedit a renovar la pintura de les parets interiors, que sumen una superfície de 409 metres quadrats. La nova capa és de color gris, similar al de les portes d’accés. Les tasques, amb un cost de 1.531 euros, també han inclòs la renovació de pintura en un dels vestíbuls de l’edifici i en els suports metàl·lics de les lluminàries. L’Espai MerCAT acull durant l’any diversos esdeveniments d’índole cultural, firal i associativa. L’equipament es deixarà a punt per aquest cap de setmana, ja que el Departament de Salut té previst de realitzar-hi un cribratge poblacional.

Altres equipaments municipals de la capital de l’Urgell han estat objecte de millores per part de la Regidoria de Cultura durant les últimes setmanes. Així, aprofitant el tancament fixat per les restriccions sanitàries, l’equip tècnic del Teatre Ateneu millorà l’accessibilitat de la sala, renovà l’enumeració de les localitats i instal·là un intercomunicador a la taquilla. Els treballs es completaren a les llotges amb el reforç d’il·luminació i tasques de pintura. A més, s’han estrenat recentment nous seients alçadors a la platea per al públic infantil.

D’altra banda, la Biblioteca Pública de Tàrrega – Germanes Güell, que aviat lluirà nou logotip, també ha fet petits treballs de reforma. En concret, s’ha renovat la pintura de la façana principal, on s’ha renovat alhora el rètol identificador. A l’interior, a la segona planta, s’ha habilitat una sala de lectura mitjançant una subvenció de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), ajut que també ha possibilitat la compra de dues noves prestatgeries per a documents. El regidor de Cultura, Carlos Vílchez, ha afirmat que “anem realitzant petites intervencions que, de mica en mica, van sumant en la millora dels equipaments al servei de la ciutadania. Tot plegat esdevé a més una clara aposta en favor del sector cultural, tan colpejat per l’actual crisi sanitària”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.