La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega visita el teixit empresarial del municipi per copsar les necessitats i propostes del sector

També presenten un catàleg de serveis municipals que poden ajudar al desenvolupament de l’activitat empresarial

La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega ha iniciat avui dijous un programa de visites institucionals al teixit empresarial del municipi. Amb aquesta iniciativa, l’Equip de Govern vol continuar coneixent de prop les inquietuds, projectes i propostes dels sectors productius i de serveis. En aquest sentit, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, han fet avui un recorregut per les instal·lacions de l’empresa Electro Tarr, situada al polígon de Llevant.

En el decurs de la visita, han adquirit ple coneixement de l’activitat i del dia a dia d’aquesta emblemàtica firma dedicada al material elèctric industrial, il·luminació, domòtica i eficiència energètica. Electro Tarr, amb una quarantena de treballadors, disposa a Tàrrega de 3.500 metres quadrats amb oficines, magatzems i punts de venda, instal·lacions que avui han recorregut l’alcaldessa i la regidora acompanyades dels responsables de l’empresa.

“Creiem fermament que el contacte proper entre les administracions i el teixit econòmic del territori fomenta la bona entesa, el progrés i el desenvolupament en benefici de tothom”, ha assenyalat l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú. Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, ha afirmat que “amb aquestes visites identifiquem els factors clau per consolidar la dinamització de Tàrrega i a generar noves oportunitats de creixement”.

Catàleg de serveis de dinamització econòmica

El programa de visites continuarà al llarg del present mandat en una vintena d’empreses. En aquestes trobades, a més, l’Equip de Govern presenta el catàleg de serveis per a empreses que ha dissenyat la Regidoria de Promoció Econòmica, on consten tots els serveis municipals i d’altres administracions que puguin tenir relació amb l’activitat que desenvolupen. Així mateix, es fa arribar a l’empresa una enquesta per conèixer més detalladament les seves necessitats.

D’altra banda, val a dir que des del mes de setembre, personal tècnic de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, juntament amb personal tècnic de La Solana, han iniciat visites de prospecció empresarial prioritzant els sectors de fabricació mecànica, automoció i logística. Fins a dia d’avui, s’han realitzat una desena de visites. A més, en l’anterior mandat, ja es van efectuar altres visites institucionals a empreses emblemàtiques de la ciutat, que es van valorar com a molt positives.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.