La Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega renovarà el seu equipament amb el suport de la Fundació “la Caixa”

Rebrà una aportació de 6.000 euros en el marc de la col·laboració per ajudar a cobrir les necessitats del centre

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank per a la compra de mobiliari d’ús assistencial i divers material geriàtric que contribuirà al benestar de les persones usuàries. L’acció s’emmarca en un conveni de col·laboració mitjançant el qual Fundació “la Caixa” i CaixaBank ja aportaren durant les tres anteriors anualitats uns altres 17.900 euros que també es destinaren a l’adquisició de mobiliari d’ús assistencial i divers material geriàtric així com de llits articulats.

L’alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni, Alba Pijuan Vallverdú, ha participat a l’acte de signatura juntament amb el director del centre, Josep Lardíez; el director de Banca d’Institucions Lleida de CaixaBank, Víctor Martínez; el director de CaixaBank Store de Tàrrega, Ramon Minguella; i el director de l’àrea de negoci Lleida Sud de CaixaBank, Joan Miquel Pascual (vegeu fotografia). El director de la Residència Sant Antoni, Josep Lardíez, i l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú han expressat l’agraïment per l’ajut que proporciona “la Caixa”, el qual suposa “un benefici tant per a les persones residents com per als treballadors, ja que ens permet millorar l’equipament del centre”.

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni és una entitat sense ànim de lucre, regida per un patronat que encapçalen l’alcaldessa de Tàrrega i el rector de la Parròquia. El centre compta actualment amb 77 persones residents i 20 de persones de Centre de Dia. Per tant, són moltes les persones usuàries que es podran beneficiar d’aquesta ajuda. Val a recordar que en el decurs dels darrers anys, l’immoble també ha estat objecte de diverses intervencions de millora.

D’altra banda, i gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.