La Ruta del Cister destacada per Trip Advisor com una de les millors propostes turístiques d’hivern

 

Niumba.com és el portal de TripAdvisor, el web de viatges més gran del món, i acaba de destacar la Ruta del Cister com una de les millors propostes temàtiques de l’Estat Espanyol per visitar aquest hivern. Ja fa més de 25 anys que es va crear la Ruta per promocionar conjuntament els monestirs de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges a través dels consells comarcals dels tres territoris. Avui però la ruta està més viva que mai posant a disposició del visitant tot el patrimoni que hi ha més enllà dels emblemàtics monestirs cistercencs. A l’Urgell el de Vallbona de les Monges.

El Carnet Cultural que es va crear per donar un impuls a la ruta dóna dret a visitar els 3 monestirs i descomptes per acostar-se a la resta de museus i monuments d’aquests territoris.

Pobles medievals com el de Guimerà, els castells de Ciutadilla o Montclar, el Convent de Sant Bartomeu i el Mausoleu de Bellpuig, el Call Jueu de Tàrrega o el Museu Trepat o el Museu del Torró i la Xocolata d’Agramunt són altres de les joies que trobem a la comarca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.