La SAREB negociarà un lloguer social per a la família de Vilagrassa, la PAH demana que sigui a la mateixa casa on resideixen

Una vintena de simpatitzants de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Urgell – Segarra s’han concentrat davant els jutjats de Cervera per donar suport a la veïna de Vilagrassa acusada d’un delicte d’usurpació. La jove i el seu company que van ser desnonats per no poder pagar el lloguer de l’habitatge on vivien, van ocupar i rehabilitar una casa de la localitat que feia uns 8 anys que estava deshabitada i que és propietat de la SAREB, el banc dolent. L’entitat els ha denunciat i la parella ha declarat davant el jutge aquest dimecres. El banc dolent però s’ha posat en contacte amb responsables de la PAH Urgell per negociar un lloguer social. Des de la plataforma estan satisfets amb la proposta però demanen que aquest sigui a la mateixa casa on resideixen ara i s’arxivi el cas.

Paral·lelament a la negociació la SAREB ha demanat el desallotjament de la casa però la jutge del jutjat de Primera Instància Penal de Cervera els hi ha negat perquè no han ofert una alternativa a la família, segons han declarat membres de la PAH. La Mireia i el seu company es troben a l’atur i tenen  tres fills menors, dos dels quals viuen amb ells. Ara demanen que aquesta situació s’acabi i puguin viure a Vilagrassa.

La Mireia i la seva família van ocupar la casa fa un any i mig. L’habitatge en qüestió era de la Sareb des del 2009.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.