La segona edició de Lo Memefest tanca amb èxit i reivindica l’humor com la millor recepta

Aquest dilluns ha finalitzat la segona edició de Lo Memefest, el Festival de l’Humor de Ponent, i l’organització ha fet una valoració molt positiva de l’edició malgrat totes les circumstàncies per la pandèmia de la Covid-19. Des de la comissió de l’Associació Agrat s’ha volgut reivindicar l’humor com la millor recepta per poder afrontar aquests moments complicats i s’ha volgut destacar que “tot ha anat bé” en un any on s’han hagut de suspendre molts festivals i esdeveniments culturals.

 

Lo Memefest ha penjat el cartell de places esgotades en quatre dels esdeveniments celebrats. ’La Tarda dels monòlegs’ (350 assistents), ‘Impro’ssible Mascareta Edition’ (150 assistents), ‘Projecció de Mr Bean’ (150) i ‘Vermut-Debat: Es pot fer feminisme amb l’humor’ (150) han comptat amb una àmplia participació del públic i s’han seguit tots els protocols establerts de distància, mascareta i higiene. A més, l’exposició ‘Els Grans Mements de la història de Tàrrega’ a la Sala Marsà ha tingut una gran acollida i s’ha ampliat la seva durada fins aquest dilluns 12 d’octubre després de la bona resposta de públic. El Taller de Mockudramas va comptar amb una setantena d’assistents i també s’ha valorat d’una forma molt positiva la presència del doble de Mr Bean pels carrers de Tàrrega en una acció conjunta amb Foment Tàrrega.

 

Lo Memefest és una iniciativa que va sorgir d’Agrat el 2019 i que compta amb el suport de diverses entitats, comerços de la ciutat i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega. En les pròximes setmanes, la comissió organitzadora farà una valoració interna i estudiarà la realització d’una tercera edició amb l’objectiu de seguir convertint-se en un dels festivals de l’humor de referència al territori català.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.