La Soll condemna enèrgicament el llenguatge i el to del Sr. Joan Pujal en referència als orígens d’alguns membres de la seva pròpia candidatura electoral del Partit Popular a l’Ajuntament de Tàrrega. 

Les declaracions del Sr. Pujal reforcen els estereotips negatius existents sobre els membres de la comunitat romanesa i el poble gitano, i per extensió de les altres comunitats d’orígens diversos existents a la nostra ciutat. Dir que els nostres veïns romanesos són legals, no només destila supremacisme barat sinó ignorància, ja que els membres de la comunitat romanesa, com a ciutadans europeus, no poden ser il·legals.

La Soll defensa que cap ésser humà és il·legal i el llenguatge del Sr. Pujal només confirma la posició retrògrada, intolerant i racista del Partit Popular en qüestions de diversitat i immigració. La Soll defensa una Tàrrega inclusiva, diversa i on tothom hi és benvingut, vingui d’on vingui, pensi com pensi, i estimi com estimi. La Soll rebutja el model de ciutat del Sr. Pujal, que no és altre que el model del Partit Popular i del Sr. Xavier García Albiol.

 

Finalment, des de la Soll farem seguiment de les informacions aparegudes a les xarxes socials arran d’un suposat ús partidista que el Sr. Pujal hauria fet dels recursos de l’Associació de Veïns de Tàrrega, entitat apartidista i de la qual creiem que caldria reformular a partir d’una participació activa, transparent i oberta.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.