La Soll es prepara pels actes del dia contra la violència masclista

Dia contra la violència masclista - La SollLa Soll es prepara pels actes del dia contra la violència masclista
El pròxim dilluns 25 de novembre es celebra el dia contra la violència masclista i l’espai autogestionat i cooperatiu de La Soll prepara un seguit d’actes durant la setmana, oberts a tota la ciutadania.
El dijous dia 28 hi haurà unes Birres Crítiques, és a dir, un taller/dinàmica tot fent un beure. El taller constarà de més o menys quatre parts: una primera per contextualitzar que és la violència masclista, quins tipus hi ha i quin marc legal hi ha; la segona part ja es concretarà una mica més i es parlà i debatrà sobre titulars, notícies, campanyes publicitàries entre altres; la tercera part ja serà una mica més de reflexió sobre les dues coses treballades en la primera i la segona i finalment hi haurà un tancament del taller. Aquestes dinàmiques les durà a terme la Núria Niubó, una persona vinculada al moviment feminista de la Seu d’Urgell.
El dissabte dia 30 hi ha organitzat un vermut/debat on es parlà sobre com acabar amb la violència masclista des de les arts escèniques. Per això comptarem amb la presència d’Anna Giribet, directora artística de FiraTàrrega i activista del moviment feminista.
Des de La Soll animem també a tothom ha assistir el mateix dilluns dia 25 de novembre a la lectura del manifest institucional a les 12h del matí a la Plaça Major.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.