La Temporada de Teatre de Tàrrega porta el dissabte 10 de novembre l’obra “Raphaëlle”, un al·legat en favor de la diversitat sexual

Imatge promocional de l'obraTeatre documental amb el testimoni real i proper d’una dona transsexual, acompanyada de periodistes d’investigació · Producció de La Conquesta del Pol Sud amb el Grec Festival de Barcelona, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatro Español de Madrid i el Théâtre de l’Archipel (Perpinyà)

La Temporada de Teatre 2018 – 2019 de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Cultura, continua el dissabte 10 de novembre amb la peça “Raphaëlle”, una producció de La Conquesta del Pol Sud amb la col·laboració del Grec Festival de Barcelona, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatro Español de Madrid i el Théâtre de l’Archipel (Perpinyà). Es tracta d’un exponent de teatre documental que explora la identitat sexual, la feminitat i la igualtat de gènere en la societat. La protagonista és la Raphaëlle Pérez, una dona transsexual que narra al públic la seva experiència real, un recorregut vital marcat per la identitat, l’autoafirmació i el trencament dels tabús.

La peça escènica, que esdevé un al·legat en defensa de la diversitat sexual, compta amb la participació de periodistes d’investigació que proporcionaren material per a l’obra. La proposta també planteja als espectadors com és el tractament del gènere en altres cultures, interrogant sobre la divisió entre allò que es considera masculí o femení. La representació de “Raphaëlle” tindrà lloc a les 9 de la nit al Teatre Ateneu. Després de la funció, com activitat complementària, també s’oferirà l’oportunitat al públic de conversar amb els creadors de l’obra teatral.

 Preu de l’entrada: 20 euros. Entrades a 5 euros per als menors de 18 anys. Tàrrega s’ha afegit als programes Escena 25 (que promou l’assistència de joves de 18 a 25 anys) i Apropa Cultura (que afavoreix la integració social mitjançant l’accés als espectacles de teatre i la música). Entrades, abonaments i descomptes: www.tarrega.cat/teatreateneu · 973 312 960 · infocultura@tarrega.cat. La Temporada de Teatre de Tàrrega compleix ja 24 edicions i és un dels cicles escènics més veterans de les terres de Lleida. D’octubre a febrer s’ofereixen 9 espectacles de diferents gèneres i formats, on sobresurten altres propostes com “Fairfly” o “Escape Room”. També s’ha accentuat la presència d’obres de compromís social.

 

Consulteu aquí la notícia de la Temporada de Teatre 2018 – 2019 al nostre web

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.