La U.E. Tàrrega tomba al líder

Els de Lluís Milà guanyen al Viladecans per 3 a 1 en un encontre gairebé sentenciat a la mitja hora de joc

La UE Tàrrega va recuperar el diumenge el camí de la victòria al Municipal Joan Capdevila. I no era fàcil tenint en compte que el rival era un Viladecans que venia com a líder provisional de la lliga i que no perdia des de finals de novembre.

Els blaugrana van dominar des del xiulet inicial, i a diferència d’altres partits, el control del joc, del ritme i de la pilota van anar acompanyades de la sort i l’efectivitat de cara a porteria. Especialment per part de Juan Mikel Molina, qui va marcar de falta al minut 15 i va sorprendre a propis i estranys només tres minuts més tard amb aquest xut des del mig del camp.

El Tàrrega no va deixar de prémer l’accelerador tot i el resultat, i al minut 28 van tornar a trobar premi al bon joc amb la primera diana de Marc Torra aquesta temporada.

Tot i que l’encontre estava molt de cara per als targarins, el Viladecans no va deixar de lluitar per treure’n alguna cosa positiva de l’enfrontament. A la segona meitat el partit es va obrir més i les ocasions se succeïen en les dues àrees, tot i que els locals van saber mantenir l’avantatge malgrat aquesta patinada al minut 93 que posava el 3 a 1 definitiu.

Lluís Milà es va mostrar molt satisfet del partit ofert pels seus jugadors i del gran espectacle que es va poder veure.

Tres nous punts per als de l’Urgell tot i que la victòria és més vàlida per l’autoestima que per la matemàtica, ja que competidors directes també han aconseguit sumar en aquesta jornada.

Informa: Gerard Díaz i Oriol Gordillo