La UE Tàrrega acaba la primera volta sense conèixer la victòria a casa

Els targarins es van veure superats en un gol al minut 89

La UE Tàrrega continua sense conèixer la victòria al Municipal Joan Capdevila aquesta temporada. Tot i que els de l’Urgell van arribar per davant al descans amb un gol d’Oscar al minut 20, en rematar un bon centre de Bubakari. Els targarins, però, van veure com al minut 62 una jugada a pilota parada els sorprenia amb una rematada de Rubio que feia pujar l’empat al marcador.

Els de Fran Ríos, però no es donarien per vençuts, pocs minuts després una jugada individual de Samba va obligar el porter rival a fer la millor aturada del partit negant així el segon gol dels blaugrana.

Quan semblava que el matx acabaria en empat, una rematada de falta al minut 89 posava el definitiu 1-2 a l’electrònic i deixava als locals amb una nova derrota al campionat.

Informa: Miquel Miras Fusté