La UE Tàrrega acomiada l’any amb una victòria , UE Tàrrega 1 CF Igualada 0

La U E Tàrrega s’ha  retrobat amb la victoria al guanyar per ( 1-0 ) a l’Igualada.  Un partit en que Miki tornava al terreny de joc després de  nou mesos de baixa i que el nou fitxatge procedent de l’Agramunt Abdenabi, debutava amb el seu nou equip.El Tàrrega s’ha imposat a la primera part, encara que el primer avis l’ha donat Palet, per l’Igualada tot just començar el partit.
El Tàrrega ha replicat amb dues bones ocasions, la segona de Vendrell.  Al minut 15 el mateix Vendrell amb un xut des de fora l’àrea marcava el primer i únic gol. La resta de la primera part i amb el marcador a favor el Tàrrega s’ha dedicat  a controlar el partit. A la segona part el Tàrrega s’ha mostrat més conservador i l’Igualada, que ha millorat el seu joc, hauria pogut empatar el partit La nota negativa ha estatr la lesió de Marc Grau, que s’ha lesionat  el turmell  L’Igualada podía haver empatat el partit  amb aquest   remat de cap de Peña que el targarí Bello treu de sota els pals. Al final el porter de l’igualada Morera ha evitat  que el Tàrrega  fes pujar el segon gol al marcador. La victòria d’avui contra l’Igualada ha motivat una gran celebració entre els jugadors i els permet anar de vacances amb la moral més alta tot esperant el derbi amb el Balaguer