La UE Tàrrega cau davant El Catllar i es complica la permanència

Els de Lluís Milà perden 1-2 i s’ho jugaran tot en l’última jornada al camp de l’Igualada

Derrota important en un dia clau per la UE Tàrrega. Els urgellencs rebien el diumenge al Municipal Joan Capdevila al CE El Catllar, rival directe en la lluita per la permanència a Primera catalana.

Amb l’objectiu de la temporada encara per decidir, els nervis es van fer notar als compassos inicials del partit. Moltes imprecisions i molt poques oportunitats de gols al llarg dels primers 45 minuts. Només els locals van fer sentir algun ‘ui’ de la grada, però sense cap perill real.

A la segona meitat els dos equips es van deixar els nervis al vestidor i el matx es va animar, començant amb una aturada important de David Pedro que hauria suposat el 0-1. Els targarins van passar a controlar més el partit i a arribar amb més freqüència a l’àrea rival, però la falta de gol els continua perjudicant.

Arribat el minut 80 amb la victòria i la permanència en joc, els visitants van aprofitar una contra no exempta de polèmica arbitral per obrir la llauna. Al gol de El Bakkali el va seguir només vuit minuts després el 0-2 obra de Rafel Ribeiro, que semblava la sentència. Però els blaugrana no van abaixar els braços i amb un toc de sort, Albert Bañuelos va situar l’1 a 2 a l’electrònic.

Una empenta final que va ser insuficient per intentar sumar almenys un punt, per arribar a l’última jornada amb més opcions de salvar la categoria.

Els de Lluís Milà s’ho jugaran tot el pròxim diumenge en la seva visita al camp de l’Igualada.

Informa: Gerard Díaz Tribó