La UE Tàrrega eliminat de la Copa Lleida en perdre per 2 a 1 al camp del Borges Blanques.

IMG-20190825-WA0007La UE. Tàrrega va perdre a Borges per dos gols a un davant l’equip local i els blaugranes vam perdre també la possibilitat de jugar la final de la Copa Lleida el proper cap de setmana, que jugaran Borges i Efac Almacelles, que a la vegada va vèncer per un a tres al camp de l’Artesa i els del Segrià seran els altres finalistes.

El cert és que a Borges, el Tàrrega va començar molt imprecís i sense aquella intensitat i rapidesa en el joc que el caracteritza tot el que portem de pretemporada. Li va costar agafar el ritme del partit o és que pot ser, no el va agafar mai i, això va fer que és veies un Tàrrega desconegut en les seves accions perquè mai va saber tenir el control del partit.
Ja al minut 3 de joc, el Borges va gaudir de la seva primera ocasió de gol que va neutralitzar el porter Oliveros. La UE. Tàrrega no va tenir la primera aproximació a la porteria local fins al minut 14, a càrrec de Roger, el davanter més entonat, però la rematada del blaugrana va sortir fora. Un minut després en el 15, una altra ocasió targarina va acabar en corner. No obstant al 33, Maikel va llençar una falta que no va trobar ni rematador ni porteria. Porteria que si que trobaria el Borges, en el llançament de banda amb la pilota penjada al cor de l’àrea blaugrana, perquè Sánchez en el 34, fes l’un a zero pels locals
A partir d’aquí els d’Edu Berrocal, ferits en el seu amor propi, van intentar reaccionar i ho van fer al minut 44, quan Roger va engaltar un fort xut des de la frontal de l’àrea local i, la pilota va entrar al fons de la porteria borgenca, justat al costat del pal esquerre de la porteria local.
Amb aquest empat a un gol es va arribar al descans i, tot quedava per decidir a la segona part. Una segona part amb un Tàrrega que no li sortia res i un Borges que quasi li sortia tot i, després d’una rematada de Maikel que va sortir fora al minut 55 de la represa, al 60, el blaugrana Adrià va cometre penal en tombar dins de l’àrea a un atacant local, penal, que va transformar Joel, amb el dos a un, que ja va ser definitiu i que, donava la classificació al Borges per jugar la final de l’edició d’enguany de la Copa Lleida.
Deia que, al Tàrrega en aquest partit no li sortia res bé i, va ser així perquè va perdre per lesió Alberto, que va haver de deixar el terreny de joc lesionat quan un contrari li va trepitjar la mà i, també es va quedar amb un jugador menys quan l’àrbitre incomprensiblement va expulsar a Dídac Castelló amb vermella directa. En definitiva va ser un partit per oblidar ben aviat i, pensar ja en un altre
Ara la UE. Tàrrega per completar la preparació de pretemporada haurà de buscar almenys un altre partit amistós, perquè els seus jugadors puguin continuar preparant l’inici del campionat de lliga que serà el dia 8 de setembre al camp del Martinenc perquè a Borges va finalitzar el seu periple per la Copa Lleida eliminant d’una forma brillant al CFJ. Mollerussa jugant a un gran nivell tant en l’anada 2 a 0 al Mpal Joan Capdevila, com en la tornada a Mollerussa empat a un gol. A Borges però, van perdre la possibilitat de jugar la final