La UE Tàrrega guanya El Catllar per 3 a 1, i ja és segon

Amb el 3 a 1 contra el Catllar, el Tàrrega aconsegueix la segona victòria consecutiva i amb 13 punts és situa segon a la taula classificatòria per darrere del Vilanova, que té un punt més.

A la primera part el Tàrrega va ser molt superior, al minut 13, Alberto feia el primer gol de la tarda.

Només 6 minuts més tard era Esteve qui enviava la pilota al fons de la porteria i feia pujar el segon gol al marcador.

Al mateix Esteve va tenir una altra bona oportunitat però la pilota va sortir  massa desviada

El Catllar va poder fer el primer gol quan  Carlos va enviar la pilota al travesser al treure una falta

Després va ser el jugador del Tàrrega, Nacho qui va tenir una nova oportunitat però no va poder arribar a la pilota

Ja a la segona part el Catllar va perdre a Raul per doble targeta groga, aleshores el Tàrrega es va replegar i el Catllar  va anar a més. Al minut 52, Prades feia el 2a 1 quan la pilota va rebotar en un jugador de la barrera en treure una falta.

El Tàrrega també es va quedar amb un home menys quan Domi, va ser expulsat amb vermella directa.

A poc a poc el Tàrrega va tornar a agafar el ritme de la primera part i Pijuan va sentenciar el partit marcant el 3 a 1

La pròxima jornada el Tàrrega visitarà el camp de l’Amposta que ahir va perdre a Balaguer i ocupa la part baixa de la taula