La UE Tàrrega obté la primera victòria de la temporada amb un contundent 4 a 0 contra el Lleida Esportiu

En un gran partit els d’Edu Berrocal confirmen davant del Lleida B, les bones sensacions deixades la passada jornada al camp del líder

I és que, la UE. Tàrrega li feia falta una victòria com aquesta per trauers de sobre la pressió acumulada des de l’inici del campionat amb un empat i quatre derrotes. Davant del Lleida B, el quadre blaugrana va mostrar la seva millor cara amb un futbol brillant i efectiu, ja que en aquest partit va aconseguir marcar quatre gols, però n’hi hauria pogut haver algun més com una ocasió molt clara de Jofre que després de superar una entrada d’un defensor lleidatà, que l’àrbitre podia haver assenyalat com a penal, no va ser així i, Jofre va tenir encara forces per a superar per alt la sortida del porter però la pilota va sortir lleugerament desviada. Aquesta va ser alguna de les ocasions que a banda dels gols va tenir la UE. Tàrrega per aconseguir encara una victòria més amplia.
L’un a zero va arribar al minut 19 de joc obra de Clop, amb un fort xut des de fora de l’àrea, en el que el porter no va poder evitar que el blaugrana estrenés el marcador. Abans però, la UE. Tàrrega havia gaudit de tres ocasions com a conseqüència de tres corners als minuts 8, 17 i 18 que els blaugrana van desaprofitar. Després, al minut 20, Solé des del centre del camp va sorprendre el porter visitant que no va poder evitar que la pilota li votés al davant i se li colés per sobre al fons de la porteria. A partir d’aquí el Tàrrega va desplegar el seu millor futbol, sense cap mena de dubte, el millor de tota la temporada, gaudint de bones ocasions, com les de Jofre ja ressenyada al minut 23, o la de Fabregat al minut 30, o una altra de Jofre al minut 43, però els equips van anar al descans amb aquest resultat.

A la represa el Lleida podia marcar al minut 47, quan el pal de la porteria blaugrana va ser protagonista i la pilota va ser després rebutjada per la defensa targarina. Això no obstant, al minut 50, l’àrbitre va veure penal a unes mans d’un defensor lleidatà i el penal el va transformar Joni . Al minut 60 el Lleida va tornar a gaudir d’una bona ocasió, però es va topar amb una magnífica intervenció del porter Oliveros. El Tàrrega però, se sentia superior i feia molt mal entrant per les bandes en les quals Ander per l’esquerra i Sylla per la dreta, es van convertir en autèntic mal son de la cobertura rival i així, va ser quan va arribar el quatre a zero, com a conseqüència d’una brillant acció d’Ander que se’n va anar fins a la línia de fons i la seva passada endarrere, al punt de penal, va ser interceptada pel defensa Ramon, que en el seu afany d’evitar la rematada de Jofre, va enviar la pilota al fons de la seva porteria i el quatre a zero al marcador
Amb un xut d’Enriquez al minut 89, i l’expulsió del visitant Acosta, per una agressió al blaugrana Salinas, va finalitzar un partit en el qual la UE. Tàrrega va donar mostres d’una gran millora, davant un equip com el Lleida B que va fer bon futbol, però que en aquesta ocasió es va topar amb un Tàrrega força millorat i competiu que va mostrar la seva millor cara.