La UE Tàrrega perd a casa 2-4 contra l’Andorra i Gerard Piqué s’ho mira des de la grada.

Gerard Piqué, propietari de l’Andorra, va veure el partit des de la grada de davant de tribuna.

Al minut 15, Clob, a la sortida d’un corner remata de cap i marca el primer gol del Tàrrega. Al  29, Bover empata de falta directa. Al minut 42, Mikel, de falta directa torna a avançar el Tàrrega amb un 2-1. Al descans Gerard Piqué es va reunir amb la directiva de la UE Tàrrega. A la represa del partit Betriu fa el segon de l’Andorra i empata el partit 2-2. Tres minuts més tard, al 60, el mateix Betriu marca el 3-2 i l’Andorra es posa pel davant del marcador. A punt de finalitzar el partit, Martínez marca el 4-2 definitiu. Gerard Piqué va anar al vestuari a saludar els seus jugadors

Ara el Tàrrega ocupa la novena posició a la classificació  amb 27 punts, i la pròxima jornada visita el camp de la Rapitenca.