La UE Tàrrega perd a casa amb el Viladecans i comença una altra lliga

La UE Tàrrega no va fer un bon partit a casa contra el Viladecans i va acabar perdent tot i que es va avançar primer en el marcador. Una derrota que el deixa a tres punts dels llocs de descens
El partit va començar bé pels locals. Al minut 12 Vendrell es va desfer del defensa i va col·locar la pilota a l’escaire de la porteria del Viladecans.
Als targarins l’alegria els va durar poc. Només cinc minuts més tard Lerin empatava el partit
En una jugada posterior els homes d’Edu March van demanar penal sobre Pijuan però el col·legiat no el va xiular.
A l’inici de la segona part els jugadors del Tàrrega van reclamar gol en aquesta jugada en què un jugador del Viladecans treu la pilota i el col.legiat  considera que no ha entrat i no dóna el gol
El Tàrrega ho continua intentant Padrones Dìdac i Esteve, però al final va ser el Viladecans qui va fer el 1 a 2. Després d’un contraatac Ëdgar aprofita un rebot i sentencia el partit.
Ara el Tàrrega és tretzè a la classificació amb 22 punts i la pròxima jornada visita el camp del Torredembarra que és catorzè amb 20 punts