La UE Tàrrega perd a Mollerussa i continua baixant a la classificació

Feia 20 anys que el Mollerussa i el Tàrrega no s’enfrontaven en partit oficial, un derbi que es va resoldre amb una victòria dels locals per 2 a 0
El Tàrrega volia una victòria per oblidar la ratxa d’empats dels últims sis partits i amb aquesta derrota s’encenen totes les alarmes al club de l’Urgell, que amb 17 punts baixa fins a l’onzena posició de la classificació. En canvi el Mollerussa amb aquesta victòria agafa aire i surt de la zona de descens
Els locals  intentaven  tenir i tocar la pilota mentre que el Tàrrega buscava un joc més directe amb pilotes llargues
Al minut 10, una errada de Pacheco al mig del camp, va permetre a Vendrell batre a Joel i fer l’u a zero.
La resta de la primera part el Tàrrega va tenir alguna oportunitat però sense encert i es va trobar  amb un Mollerussa que feia un joc més intens
A la segona part el Mollerussa es va quedar amb un home menys al ser expulsat Riki, a partir d’aquí els del Pla es van tancar més enrere i els targarins buscaven el contraatac.
Al minut 90, un altre cop Vendrell enviava la pilota al fons de la xarxa de la porteria del Tàrrega
Diumenge vinent la UE Tàrrega rep al Joan Capdevila l’Igualada que va guanyar al Balaguer per 1 a 0 i és penúltim a la classificació