La UE Tàrrega presenta a la seva nova directiva

L’encapçala el recent escollit president Josep Monrabà, tot i que la cara més visible serà la de l’ex-tubolista targarí Joan Capdevila

Després d’un seguit de temporades amb resultats per sota de les expectatives, la UE Tàrrega fa un rentat de cara i enceta ara una nova etapa. El club ha presentat aquesta setmana a la seva nova directiva, encapçalada pel recent escollit president Josep Monrabà, qui va destacar quines eren les línies a seguir els pròxims mesos.

Monrabà estarà acompanyat a la junta directiva, entre altres, per Pere Ramon Pont, que s’ocuparà de la tresoreria del club i serà el responsable econòmic; per Francesc Xavier Oliver, que exercirà de vicepresident segon i responsable de l’àrea esportiva al costat del director esportiu Alexis Pintó; i també per Ricard Lombardo, nou vicepresident primer.

Però qui serà la cara més visible d’aquest projecte és el campió del món i ex-futbolista targarí Joan Capdevila, qui tindrà la tasca de tornar a portar l’esperit del futbol que s’havia perdut a la ciutat.

Després de la presentació de la junta, el nou projecte comença oficialment a posar-se en marxa amb el renovat tècnic Lluís Milà i la confecció de la plantilla, que ja compta amb 19 jugadors.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.