La UE Tàrrega presenta la plantilla i guanya el “Trofeu Ciutat de Tàrrega”

La UE Tàrrega ha presentat oficialment l’equip quan ja s’han jugat tres jornades de la lliga
D’un a un els jugadors i l’equip tècnic van sortir al terreny de joc on van rebre la salutació de l’alcaldessa de Tàrrega i dels directius del club.
Els parlaments van ser curts però clars, el desig de fer una bona temporada i rebre el suport dels aficionats. L’inici de lliga  amb una victoria i dos empats dóna bones vibracions a l’equip pensant amb l’objectiu de l’ascens de categoria
Després de la presentació de la plantilla es va disputar el” Trofeu Ciutat de Tàrrega” amb un convidat de tercera divisió, La Pobla de Mafumet
El primer gol del Tàrrega va arribar al minut 8, Esteve a passada de Nuno va batre el porter tarragoní. Durant tota la primera part van dominar els visitants, però el Tàrrega es va saber defensar.
A la segona part els locals es van tornar a avançar en el marcador, quan Xucla al minut 60 va transformar un penal.
Amb el 2 a 0 el Tàrrega es va quedar amb un home menys al ser expulsat Marc Grau al minut 76
La Pobla de Mafumet també va dominar durant tota la segona part i va tenir vàries ocasions de gol però sense encert a l’hora de xutar a porteria. La bona actuació del porter local, Albert Ribera, també va ser determinat, doncs va protagonitzar un parell de bones aturades
Al final, ( 2 a 0) i el Trofeu Ciutat de Tàrrega s’ha quedat un cop mes a casa.