La UE Tàrrega salva un punt contra l’Igualada i el col·legiat expulsa els dos porters

UE Tàrrega 2   CF Igualada 2

Amb 30 minuts la UE Tàrrega va perdre a Clop i Salinas lesionats. Al minut 32 Pedro Oliveres veu la vermella directa per una acció sense pilota amb un davanter i la UE Tàrrega es queda amb un home menys A punt d’acabar la primera part David Baraldes marca el primer gol del partit i l’Igualada s’avança al marcador.

A la segona part al minut 59 Jofre Graells remata de cap un corner i empata al partit ( 1-1). Al minut 58 el col·legiat pinta un penal contra la UE Tàrrega que xuta Carlos Simon marcant el segon de l’Igualada (1-2).  Al minut 83 el porter de l’Igualada, Albert Ribera, fa un penat sobre Vargas i col·legiat l’expulsa. Jonathan Fernández xuta el penal i fa el (2- 2) definitiu.

El partit es va jugar al Camp Municipal d’Agramunt en compliment de la sanció que la federació Catalana de Futbol va imposar a la UE Tàrrega perquè el grup d’animació va encendre pots de fum durant el partit contra el Mollerussa.