La UE Tàrrega s’emporta el derbi davant el CF Balaguer

Els de Jordi Jiménez aconsegueixen la primera victòria de la temporada al municipal per 3-2

El Municipal Joan Capdevila acollia el diumenge per la tarda un derbi històric lleidatà. La UE Tàrrega i el CF Balaguer es veien les cares amb la necessitat de sumar punts, en especial dels locals que es trobaven cuers de la lliga.

Els de l’Urgell van sortir al camp amb algunes cares noves que ràpid es van fer notar sobre el verd. Otger Sastre va fer tornar boja a la defensa balaguerina per la banda dreta, i ja al minut 12 va assistir a Dani Vargas per inaugurar el marcador.

Amb l’1 a 0 els balaguerins seguien intentant controlar el joc però els locals feien mal amb la pressió alta i els costava poder generar perill. Mentrestant el Tàrrega aprofitava les transicions i errades defensives rivals per augmentar l’avantatge, fins que de nou va aparèixer Sastre per anotar el segon en una bona jugada individual.

A la segona part els de la Noguera van fer una passa endavant i en l’intent de remuntada, Ramón Bayona forçava un penal que posteriorment transformava Edu Raya. El Tàrrega però no es va fer enrere i al minut 73 aconseguia posar un còmode avantatge amb el tercer gol de la tarda obra de Lautaro Suraci.

Ni aquest imparable gol de Samba Ndiaye des de 30 metres al 84 de partit va impedir que finalment l’equip de Jordi Jiménez aconseguís la primera victòria a casa aquesta temporada. El propi míster es mostrava satisfet de l’esforç de tothom per aconseguir remuntar la difícil situació en què es troba l’equip, mentre que David Biosca lamentava la falta d’actitud i intensitat dels seus durant bona part de l’encontre.

Amb aquest resultat la UE Tàrrega surt de les posicions de descens i es queda a quatre punts del CF Balaguer, que baixa a la 12a posició de la taula.

Informa: Gerard Díaz Tribó