La UE Tàrrega suma el primer punt de la temporada

Empat a 1 davant el FC Martinenc en un partit igualat i amb ocasions clares pels dos equips

En una jornada matinal de diumenge, el Municipal Joan Capdevila acollia el tercer partit de la temporada per a la UE Tàrrega que arribava amb necessitat de sumar els primers punts de la temporada. Davant tenia a un FC Martinenc que també es troba a la part baixa de la taula i que fins al moment encara no havia marcat cap gol, igual que els locals.

Els targarins van sortir ben plantats al terreny de joc, i amb el pas dels minuts s’anaven apropant a la porteria rival amb perill. Amb aquesta inèrcia va arribar el primer gol de la temporada, obra d’Albert Bañuelos qui aprofita el rebot d’un llançament de córner. Una diana que si bé els esperona i gairebé els du a fer el 2-0, finalment va servir més per a despertar a l’equip visitant. Al minut 38 arribaria l’empat a 1 amb aquest remat de cap de Juan Luís Estévez, i poc els falta per marxar per davant l’electrònic abans del descans.

Aquesta tònica es va mantenir durant un tram llarg de la segona part del matx, amb els barcelonins fregant el segon gol, i els targarins buscant la victòria amb transicions ràpides però sense gaire èxit. Al tram final i amb el partit totalment obert, tots dos conjunts van posar una marxa més per intentar marxar del camp amb els tres punts, però el marcador final acabaria sent d’empat a 1.

Un primer punt per als lleidatans però que insuficient pel seu entrenador, Lluís Millà, qui lamentava els errors propis i arbitrals que els ha impedit sumar la primera victòria de la temporada.

Tot i l’empat, el Tàrrega es manté cuer del grup i a la propera jornada li tocarà visitar el camp de l’Atlètic Lleida.

Informa: Gerard Díaz Tribó