La UE Tàrrega suma tres punts vitals davant del FC Borges (1-0)

Un gol de Houssam a la segona part va desequilibrar un duel on els locals van merèixer molt més

La UE Tàrrega va sumar aquest diumenge tres punts vitals davant del FC Borges (1-0). El conjunt de Lluís Milà va adjudicar-se una victòria per la mínima que podria haver sigut més clara si no fos perquè als locals els va penal·litzar la manca d’encert a porteria i un inspirat Marc Purroy va mantenir vius els de les Garrigues al descans.

A la represa, els targarins van mantenir la intensitat en el seu joc i el Borges posava la por al cos als locals en accions aïllades. En aquestes, l’àrbitre anul·lava un gol al Tàrrega, però minuts després Houssam enviava al fons de la xarxa un precís centre d’Hichem des del corner per fer l’únic gol del duel.

Amb aquest resultat, el Tàrrega encadena dues victòries consecutives i se situa tretzè mentre que el Borges es manté a la cua de la classificació.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera